Iskanje zaposlitve je postopek, v katerem zmagajo najboljši

Iskanje zaposlitve z našo pomočjo je hitrejša pot do uspeha

Kolikokrat ste si izgovorili besede »najdi zaposlitev«? Kolikokrat ste prebrali napis »nudimo zaposlitev«? Če je iskanje zaposlitve vaš projekt že dlje časa, ste si zagotovo že neštetokrat ponovili »najdi zaposlitev« in še večkrat prebrali besede »nudimo zaposlitev«. Za marsikoga je iskanje zaposlitve pravo Sizifovo delo. Ne glede na to koliko prošenj za zaposlitev napiše, ne glede na to, koliko agencij za zaposlovanje v Sloveniji obišče, uspeha kar ni in ni. Besede »nudimo zaposlitev« spremlja s čedalje manj navdušenja, besede »najdi zaposlitev« s ponavlja s čedalje manj navdušenja. Mogoče si je nekoč želel zaposlitev v javni upravi, zdaj pa bi sprejel že kar prvo zaposlitev, ki bi se mu ponudila. Najslabše je, če vas ob izgovorjenih besedah »najdi zaposlitev« preveva obup in če ob besedah »nudimo zaposlitev« izrazite občutek nevere v sebe. Poznamo dosti takšnih primerov. In ni prav, da je tako. In niti ni treba, da je tako. Ključno je, da pri iskanju zaposlitve posreduje nekdo, ki je strokovnjak. Nekdo, ki ve, kako lahko kandidat za zaposlitev predstavi svoje prednosti, svoje veščine.

Iskanje zaposlitve je lahko kratek in uspešen proces

Če menite, da je iskanje zaposlitve nujno mukotrpen in dolgotrajen proces, se motite. Strokovnjaki naše agencije za zaposlovanje v Sloveniji poskrbimo, da so vaše možnosti odlične. Izvedemo namreč učinkoviti postopek, ki je sestavljen iz uvodnega usmeritvenega razgovora, individualno prilagojenega paketa psiholoških testiranj, analizo vaše osebnostne strukture in intelektualnih sposobnosti ter pregledno poročilo, ki omogoča dopolnjevanje z ostalimi našimi testiranji in storitvami. Na koncu boste deležni še svetovalnega pogovora s strokovnjakom z navodili za uporabo pridobljenih dokumentov.

Vaše besede »najdi zaposlitev« bodo obrodile sadove

Ko boste naslednjič zagledali besede »nudimo zaposlitev« boste natanko vedeli, ali imate možnosti ali ne. In če boste vedeli, da jih imate, bo to vedel tudi vaš bodoči delodajalec, saj mu boste predložili tudi dokumentacijo z rezultati testiranj, ki vam jih bomo izdelali. Mogoče ne boste dobili zaposlitve v javni upravi. Boste pa zagotovo dobili zaposlitev, ki je za vas primerna. In proces iskanja zaposlitve bo za vas končno uspešno zaključen.