Kadroom

V zakulisju Kadroom-a

Na kratko vam predstavljamo našo ekipo in načela, ki nas vodijo k odličnosti. Kandidati ste toplo vabljeni, da nas spoznate osebno na brezplačnem informativnem razgovoru, podjetja pa na začetnem predstavitvenem sestanku.

 
 
Vizija

Vizija

Naša vizija je posameznikom zagotavljati spoštljivo, iskreno, enakopravno in etično obravnavo in jim z različnimi, posameznikom prilagojenimi selekcijskimi in izobraževalnimi postopki, nuditi možnost za doseganje zastavljenih ciljev, razvoj lastnih kompetenc in veščin, vpogled na trg dela in svetovanje na njihovi poslovni poti.

Na področju sodelovanja s poslovnimi partnerji je naša vizija zagotavljati najvišjo kakovost pri izbiri novega kadra z različnimi selekcijskimi postopki, nenehnim izpopolnjevanjem in ustvarjanjem trenda na področju iskanja in selekcije, izobraževanjem, razvojem in podporo, s finančnim razumevanjem in nenehnim prilagajanjem poslovnim partnerjem.

Ljudje

Kadroom-ovi

Osrednjo ekipo Kadrooma sestavljajo Vanja Hilčer, direktorica in soustanoviteljica, Darja Skok, psihologinja in strokovna sodelavka ter Anita Kovačevič, vodja selekcije, izobraževanja in razvoja kadrov.

Poleg osrednje ekipe Kadroom-a kot sodelavce priznavamo vse, s katerimi sledimo istim načelom in cilju - viziji boljše kakovosti in človeškosti postopkov zaposlovanja. S poslovnimi partnerji tako prispevamo k gradnji poslovnega okolja, ki omogoča uspeh, soustvarjanje ter skupno rast in razvoj vseh udeleženih.

Načela

Načela

Zaposleni v Kadroom-u zagovarjamo in sledimo načelom spoštljivosti, kakovosti, strokovnosti, sodelovanja, soustvarjalnosti, zaupnosti in iskrenosti, ki jih uresničujemo skozi angažirano delo z ljudmi v prijaznem in podpornem okolju Kadrooma.

Kjer drugi pri ljudeh vidijo pomanjkljivosti, mi prepoznamo možnosti za osebnostni razvoj in človeku ponudimo pomoč na njegovi poti rasti in razvoja.

 
 
 
 
Vanja Hilčer

Vanja Hilčer

Vanja je direktorica Kadroom-a. Ekipa pravi, da je vodja, kakršno si v življenju lahko samo želiš. Nad njo in njenim pozitivnim odnosom so prav tako navdušeni poslovni partnerji.

Sama pravi, da ji Kadroom predstavlja: "uresničitev in prenos najboljših primerov poslovnih sodelovanj, ki omočajo zadovoljstvo vseh vpletenih. Lepo se je zbuditi in se veseliti sestankov in dela z različnimi ljudmi. Pozitivne povratne informacije naših poslovnih partnerjev nam ne potrjujejo le tega, da smo na pravi poti, temveč tudi da je takšna svežina v svetu slovenskega podjetništva več kot dobrodošla."

Darja Skok

Darja Skok

Darja je vestna strokovna sodelavka in psihologinja, ki poleg strokovnosti in kakovosti dela, v Kadroom-ovo ekipo prinaša duh domačnosti, umirjenosti in stalno skrb za etičnost obravnave kandidatov:

"Kar najbolj cenim v načinu dela Kadroom-a je resnična zavzetost za kandidate - za ljudi. Na razgovor tako povabimo tudi manj očitne kandidate in jim damo možnost, da nas presenetijo. Poleg tega sem ponosna na nivo etičnosti dela v podjetju in na vključenost pri razvoju podjetja ter širino razmišljanja. Vsaka ideja v ekipi je obravnavana resno in tako prevladuje prijetno ustvarjalno vzdušje. Aja, pa ekipa je super!"

Anita Kovačevič

Anita Kovačevič

Anita je v Kadroom-u vodja selekcije, izobraževanja in razvoja kadrov. S svojo energičnostjo in pozitivno naravnanostjo enostavno dvigne vzdušje vsakega sestanka. V težavah vedno vidi izziv, ki ga s svojo vztrajnostjo vedno tudi preseže.

Pravi, da ji: "delo v Kadroom-u pravzaprav pooseblja vse tisto, kar sama štejem kot osebna vodila skozi življenje: Iskrenost, transparentnost, etičnost. V praksi to pomeni: Pomagati ljudem in podjetjem priti do (osebnih) ciljev na najbolj etičen in korekten, profesionalen način ter ustvarjati iskrene odnose, tako s posamezniki, kot tudi poslovnimi partnerji, ki temeljijo na izgradnji zaupanja in omogočajo tako poslovno, kot tudi osebno rast."

 
 
 
 

Iz sobe v svet priložnosti

Kandidatom predstavljamo stanje na trgu dela in njihove možnosti uspeha po različnih kariernih poteh. Prepričani smo, da se za vsakega najde mesto pod soncem, če se le zaveda verjetnosti uspeha posameznih usmeritev in vloži potreben trud.

 
 
Quote

Sodelovanje s podjetjem Kadroom je bila zame res pozitivna izkušnja. Kot prvo mi je bil všeč sproščen nivo komunikacije in oseben pristop do mene kot kandidatke za delovno mesto. Na ta način sem lahko tudi jaz sama lažje predstavila sebe, moje delovne izkušnje in znanja.

Gospa Vanja me je sproti in pravočasno obveščala o poteku vseh aktivnosti (razgovori, testiranja) ter mi tekom samega postopka izbora dala tudi veliko informacij in drobnih nasvetov, ki so mi pomagali pri iskanju zaposlitve. Izpostavila bi tudi preverjanje sposobnosti kandidatov v t.i. assessment centru - postopek je bil opravljen strokovno, pa vseeno v sproščenem duhu, tako da nisem čutila nekega pritiska, lahko sem nastopila brez treme in samozavestno.

Mislim, da skozi tovrstno evaluacijo tudi sam kandidat bolje spozna samega sebe, se zave svojih lastnosti, sposobnosti in morebitnih pomanjkljivosti, kar mu v bodoče lahko le pomaga v procesu zaposlovanja. Vsekakor podjetje Kadroom in njihove storitve toplo priporočam.

Quote

Vesna, 42 let

Projektni vodja

 
 

Iskanje kandidatov

Ste za pravega kandidata že pogledali pod vsakim kamnom? Prepustite, da vam pri iskanju najboljšega kadra pomagamo z našo storitvijo iskanja in selekcije kadrov.